Ajankohtaista

Puulon Oy on Bongon uusi kumppani

 Suomalaista muotoilua Kuhmoisista

Puulon Oy valitsi Bongon uudeksi myyntikanavakseen. Yhtiön kuluttajille suunnattuja tuotteita tulee myyntiin Bongo Kauppaan. Bongo täydentää Puulonin nykyistä myyntiverkostoa ja antaa kuluttajille mahdollisuuden tutustua ja ostaa yhtiön laadukkaita tuotteita ympäri maan Bongon verkkokaupasta.

Puulon on Unto Sarvalan lähes 40 vuotta luotsaama korkeatasoisiin puuhuonekaluihin                              erikoistunut yhtiö Kuhmoisista. Tuotteet valmistetaan kotimaisista raaka-aineista ja kaikki valmistus ja suunnittelu tapahtuu Suomessa.

Yhtiössä tapahtui suuri mullistus tämän vuoden syksyllä kun Unto myi yhtiön kolmelle nuorelle puusepälle. Uusina yrittäjinä aloittivat Olli Hietajärvi, Jaakko Järvi ja Tomas Nordström. Pojat siirtyivät yrittäjiksi suoraan koulunpenkiltä!

Puulonin ajaton ja laadukas linja jatkuu edelleen, uudet yrittäjät lupaavat. Perinteistä puuntyöstötaitoa hyödynnetään myös uusien kalusteiden vaativissa detaljeissa. Designissa yhdistyy joustavasti sarjatuotanto ja käsityö.

Bongo onnittelee uusia yrittäjiä ja toivoo yhteistyön tuovan Puulonille paljon uusia asiakkaita.

Ensimmäiset tuotteet tulevat myyntiin joulukuun aikana. Tutustu yhtiöön www.puulon.fi