Ajankohtaista

Ajankohtaista: Bongo teki uuden avauksen!

Bongo toteutti Tampereen seudun opiskelija-asuntosäätiön (Toas) Espantorni-opiskelija-asuntolan saunaosaston, kokoustilan ja terassin kalustamisen yhteistyössä Arkkitehtuuritoimisto Tiina Vimpari & Tuomo Nakarin sekä Puusepänliike Lauri-Poika Oy:n kanssa.

Espantorni on yksi Tampereen keskustan korkeimmista rakennuksista ja sen sauna- ja kokoustilat ovat talon ylimmässä kerroksessa. Tiloista on huikeat näkymät yli keskustan kattojen ja terassi on taatusti yksi kaupungin cooleimmista paikoita.

Sauna- ja kokoustilaa tulee vuokraamaan 4Catering pitopalvelu. Heiltä saa myös huippukokkien loihtimat suussa sulavat herkut saunailtoihin tai kokoustilaisuuksiin. 
http://4catering.fi/

Suunnittelussa ja toteutuksessa Bongo hyödynsi omaa verkostoaan; mustaksi petsatut tuolit valmisti Puulon Oy Kuhmoisista ja mittatilaustuotteet toteutti Puusepänliike Lauri-Poika Oy Kangasalta. Yhteistyössä paikallisten tekijöiden kanssa saatiin näyttävä kokonaisuus toteutettua.

Lähituotantoon perustuva valmistus miellytti Toasin väkeä. Erityisen kiitoksen saimme tuotteiden korkeasta laadusta sekä yhteensopivasta ja mielenkiintoisesta kokonaisuudesta. Aikataulussakin pysyttiin hyvin.

Toas espantorni

Toas sarvi-pöytä

puulonJakkara ja apupöytä