Ajankohtaista

Aarnon Puu Oy on Bongon uusi kumppani

Uusia ideoita Padasjoelta

Aarnon Puu Oy valitsi Bongon uudeksi myyntikanavakseen. Yhtiön kuluttajille suunnattuja tuotteita tulee myyntiin Bongo Kauppaan. Bongo täydentää Aarnon Puun nykyistä myyntiverkostoa ja antaa kuluttajille mahdollisuuden tutustua ja ostaa yhtiön laadukkaita tuotteita ympäri maan Bongon verkkokaupasta.

 

Yhtiön sahaustoiminnan juuret Padasjoen Auttoisilla ulottuvat 1850 -luvulle ja nykymuotoinen Aarnon Puu Oy on perustettu vuonna 1949. Edelleen saman suvun hallussa toimivan yrityksen periaate on muuttumaton: laadukas ja ympäristöystävällinen tuotanto osaavien käsityöammattilaisten voimin.

   – Meillä on kolme tuotantolaitosta eri toimintoja varten. Pystymme laadukkaaseen massiivipuutyöstöön sekä levykalustevalmistukseen. Tuotantomme lähtökohta on laadukas ja huolellinen valmistus raakapuusta valmiiseen tuotteeseen. Meillä on taito kaikista puun käsittelyn vaiheista: aina puun kaadosta sahauksen ja työstön kautta kalusteen valmistumiseen asti toteaa ylpeänä yhtiön myyntiä ja markkinointia hoitava Esa Palomäki.

  – Vuonna 2014 toimme markkinoille inBED sänkykaappimalliston, mikä vastaa trendikkääseen tehokkaiden asuintilojen kysyntään. inBED mallistoon kuuluvat myös yhdenmukaiset säilytystilaratkaisut sänkykaapin ympärille. Teemme myös sopimus- valmistusta kotimaisille design kalustevalmistajille. Kuluttajamyynnin lisäksi yhtiö valmistaa erilaisia kalustesarjoja julkisiin tiloihin.

Bongo onnittelee Aarnon Puuta menestyksekkäästä historiasta ja hienoista uusista ideoista. Toivomme nyt käynnistyvän yhteistyön tuovan Aarnon Puulle paljon uusia asiakkaita. Tuotteet tulevat myyntiin Bongo Kauppaan alkuvuoden aikana. Tutustu yhtiöön www.aarnonpuu.fi